Vaarika – jogurtijäätis

Mõnusalt hapukas vaarika-jogurtijäätis maitseb kuumal suvepäeval imeliselt. Isetehtud jäätis tuleks ära tarbida 1 nädala jooksul alates valmistamisest.

Koostisosad

Vaja läheb: 

Juhend

  1. Sega koostisosad

    Sega omavahel vaarikapüree, jogurt, suhkur ja riivitud laimikoor ning mahl.

  2. Aseta külmikusse ja sega aeg-ajalt

    Vala segu vormi, kata pealt kilega ning tõsta sügavkülma. 1 tunni möödudes sega segu kahvliga läbi ja tõsta tagasi sügavkülma. Sega veelkord tunni aja möödudes ja lase seejärel vähemalt 4 tundi sügavkülmas seista kuni jäätis on valmis.

  3. Söö ja naudi!

    Enne serveerimist lase 15 minutit toatemperatuuril seista.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee