Krõbedad pardikoivad kõrvitsasalatiga

Krõbedad pardikoivad on tõeliseks gurmeeroaks teie peolauale. Lisandiks sobib imeliselt just mahlane kõrvitsasalat koos hapukate granaatõunaseemnetega.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 4 pardikoiba
  • soola ja musta pipart

 

Salat:

 

Kaste:

Juhend

  1. Valmista pardikoivad

    Tõsta pardikoivad 1 tund varem toatemperatuurile. Hõõru pardikoivad soola ja musta pipraga sisse. Tõsta koivad nahk allpool külmale pannile, tõsta kuumust ja pruunista mõlemalt poolt. Aseta pruunistatud pardikoivad kaanega haudepotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 2 tundi (1 tunni möödudes vala ära poti põhja sulanud rasv).

  2. Lisa teised koostisained

    Laota salatilehed serveerimisalusele, lisa Salvesti Kõrvitsasalatit porgandiga ja puista peale granaatõuna seemneid. Nirista üle salatikastmega. Kõrvale tõsta krõbedad pardikoivad.

  3. Naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee