Krõbedad pardikoivad kõrvitsasalatiga
Krõbedad pardikoivad on tõeliseks gurmeeroaks teie peolauale. Lisandiks sobib imeliselt just mahlane kõrvitsasalat koos hapukate granaatõunaseemnetega.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 4 pardikoiba
- soola ja musta pipart
Salat:
- 410 g Salvest Kõrvitsasalatit porgandiga
- 100 g rohelist salatit
- granaatõuna seemneid
Kaste:
- 2 sl Salvest Kõrvitsasalat porgandiga marinaadi
- 4 sl oliiviõli
- 2 sl palsamiäädikat
- soola ja musta pipart
Juhend
-
Valmista pardikoivad
Tõsta pardikoivad 1 tund varem toatemperatuurile. Hõõru pardikoivad soola ja musta pipraga sisse. Tõsta koivad nahk allpool külmale pannile, tõsta kuumust ja pruunista mõlemalt poolt. Aseta pruunistatud pardikoivad kaanega haudepotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 2 tundi (1 tunni möödudes vala ära poti põhja sulanud rasv).
-
Lisa teised koostisained
Laota salatilehed serveerimisalusele, lisa Salvesti Kõrvitsasalatit porgandiga ja puista peale granaatõuna seemneid. Nirista üle salatikastmega. Kõrvale tõsta krõbedad pardikoivad.
-
Naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee