Kartulipannkook tüümianiseente ja suvikõrvitsasalatiga

Täidisega pannkook on üks hea ja maitsev toit, mis sobib nii toekaks hommikusöögiks, lõuna ajal keha kinnitamiseks või kergemaks õhtusöögiks. Pannkoogi sisse on peidetud kartulitamp, mis tagab korraliku kõhutäie, täidiseks aromaatsed tüümianiga praetud seened ning mahlane suvikõrvitsasalat. Retseptis toodud kogused on korralikuks kõhutäieks ühele või kergemaks toiduks kahele sööjale.

Koostisosad

Vaja läheb:

Kartulipannkook:

  • 2 keedetud kartulit
  • 1 muna
  • 2 sl nisujahu
  • 1 dl piima
  • veidi soola
  • praadimiseks õli

 

Täidis:

  • 2 sl võid
  • 100 g shampinjone
  • 1 sl hakitud värsket tüümiani
  • veidi soola
  • 4-5 sl Salvest Suvikõrvitsasalatit

Juhend

  1. Valmista kartulipannkook

    Tambi kartulid pudruks, lisa muna ning klopi lahti. Lisa jahu, piim, veidi soola ja sega tainas ühtlaseks. Lase taignal 30 minutit seista. Kuumuta pannil õli, vala tainas pannile ning küpseta pannkook keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

  2. Valmista täidis

    Kuumuta pannil või, lisa viilutatud shampinjonid, hakitud tüümian. Prae seeni mõni minut. Maitsesta soolaga.

  3. Serveeri ning naudi!

    Libista pannkook taldrikule. Tõsta ühele poolele suvikõrvitsasalatit ja praetud seened ning keera teine poole peale. Serveeri kohe.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee