Kanakoivad vaarikakastmes
Vaarikapüreest marinaad lihale, mis sobib eriti hästi kanalihaga. Tulemuseks on mahlased pisut vürtsikad kanakoivad. Kõrvale serveeri värsket salatit.
Koostisosad
Vaja läheb:
1 kg kana poolkoibi
Marinaad:
- 450 g Salvest Vaarikapüreed
- 2 spl õli
- 3 spl sojakastet
- 1 spl mett
- 2 spl fariinisuhkrut
- 1 tl küüslaugupulbrit
- 1 tl õunaäädikat
- 5 tilka Tabasco kastet
- 1 tl soola
Juhend
-
Sega kastmeained
Sega kõik kastmeained omavahel kokku. Vala kaste kaussi kanakoibade peale, sega läbi, nii et kanakoivad oleksid korralikult kastmega kaetud.
-
Aseta külmikusse tahenema
Tõsta kaheks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma, vahepeal paar korda kanakoibi segades.
-
Grilli!
Grilli või küpseta kanakoibi 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee