Kanakoivad vaarikakastmes

Vaarikapüreest marinaad lihale, mis sobib eriti hästi kanalihaga. Tulemuseks on mahlased pisut vürtsikad kanakoivad. Kõrvale serveeri värsket salatit.

Koostisosad

Vaja läheb: 

1 kg kana poolkoibi

Marinaad:

  • 450 g Salvest Vaarikapüreed
  • 2 spl õli
  • 3 spl sojakastet
  • 1 spl mett
  • 2 spl fariinisuhkrut
  • 1 tl küüslaugupulbrit
  • 1 tl õunaäädikat
  • 5 tilka Tabasco kastet
  • 1 tl soola

Juhend

  1. Sega kastmeained

    Sega kõik kastmeained omavahel kokku. Vala kaste kaussi kanakoibade peale, sega läbi, nii et kanakoivad oleksid korralikult kastmega kaetud.

  2. Aseta külmikusse tahenema

    Tõsta kaheks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma, vahepeal paar korda kanakoibi segades.

  3. Grilli!

    Grilli või küpseta kanakoibi 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee