Suviselt kerge, kuid tuline krevetiamps otse grillilt.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 300g tiigerkrevette
  • 2 sl Salvest Jalapenoga ketšupit
  • 2 sl mett
  • 2 sl sojakastet
  • 1 sl õli
  • 1/2 jalapenot

Juhend

  1. Sega komponendid

    Sega ketšup, mesi, sojakaste, õli ja peeneks hakitud jalapeno.

  2. Vala marinaad krevettidele

    Vala marinaad krevettidele, sega läbi ja lase 20 minutit tõmmata. Lüki krevetid varrastele. Grilli mõlemalt poolt poolt paar minutit. Õrna lihaga krevette grilli pigem vähem, sest üle kuumutades muutub liha sitkeks. Serveeri kuumalt või jahtunult.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee